​Belægning udføres i alle materialer

Har du brug for ny belægning i privaten eller firmaet, tilbyder vi professionelt belægningsarbejde i Auning, Randers og på Djursland. Vi har stor erfaring med eksempelvis belægning til indkørsel og belægning til terrasse, som kan udføres i alle typer materialer efter eget ønske.

Vi udfører alle former for belægningsarbejder fra indkørsler og havegange til pladser og fortove. Vi løser opgaverne effektivt og til tiden, og vi sørger altid for, at resultatet er smukt, holdbart og udført helt som aftalt. Bestil din opgave hos os, hvis du vil være sikker på at få et flot slutresultat.

Flot belægning efter eget ønske

Hos os kan du få det præcis, som du vil have det. Du skal selv vælge, hvilken type belægning du vil have, og så skal vi nok lægge den for dig. Du skal derfor ikke yde noget som helst andet end at se til, mens vi leverer et veludført job til din store tilfredsstillelse. Om det er belægning til trappetrin eller til indkørslen, kan du vælge eksempelvis fliser, herregårdssten eller granit.​​

Vil du have en fagspecialists vurdering og gode råd, når du skal vælge materialer, er vi til rådighed for dig. Vi har hjulpet mange private og virksomheder med flotte løsninger, så vi ved, hvad der ser godt ud, og hvilke typer belægning der holder sig pæne længst. Hos os er kvalitet en mærkesag, og god service er en selvfølge.

Få et godt tilbud på belægningsarbejde

Skal du have lagt belægning af en professionel fagmand, tager vi gerne en snak med dig om dine ønsker og krav. Sammen ser vi på en løsning, der er optimal for dig med afsæt i dit budget, ønsker til udseende og materialer.

Du er velkommen til at tage kontakt til os på telefon 40 82 53 80 eller skrive til os på mail@upe.dk. Så hjælper vi dig gerne i mål.

Ulrik Poulsen ApS udfører alle former for belægningsarbejde. Fra indkørsler og terrasser til pladser og fortove. Vi har bred erfaring inden for området og løser opgaverne effektivt og til tiden. Vi sørger altid for, at resultatet er smukt, holdbart og udført helt som aftalt.​​

​Få et gratis tilbud

Udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud på din entreprenør- eller kloakopgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenør Ulrik Poulsen ApS

Tårupvej 52, 8963 Auning

CVR: 31770440

Kontakt

Telefon: 40 82 53 80

E-mail: mail@upe.dk 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.