​Nedrivning af huse og bygninger

Hos Entreprenør Ulrik Poulsen i Auning tilbyder vi nedrivning af huse i Randers og på Djursland. Har du et gammelt hus, der skal jævnes med jorden, er vi klar med effektiv nedrivning af dit hus, så du kan bygge nyt, eller hvad dine planer ellers er. Vi har mere end 20 års erfaring med nedrivning af huse og bygninger af forskellig størrelse, hvorfor vi også kan hjælpe dig.

Vi udfører en lang række nedrivningsopgaver som eksempelvis asbestsanering og brandsanering. Vi tilbyder også mindre nedrivningsopgaver, hvor der for eksempel skal fjernes en væg i et hus eller en lejlighed, eller hvor gamle kontorer skal omdannes til boliger.

Vi gør det hurtigt og effektivt – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kompetent nedrivning af huse med sikkerheden i højsæde

Når vi river huse, vægge og bygninger ned, foregår det altid efter strikse krav til sikkerhed. Nedrivning af huse bør udføres med omhu og med respekt for eventuelle omkringliggende bygninger eller beplantning.

Vi er kompetente fagfolk, der har varetaget mange af slagsen, hvorfor vi ved, hvad der skal til for at gøre det sikkert og forsvarligt. Vi kører også alt affald væk til deponering, hvis der er skadeligt affald

Hvad koster nedrivning af et hus? Det kommer meget an på husets eller bygningen størrelse. Og om der er meget forurenet byggemateriale, der skal sorteres og køres væk. Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Vi har konkurrencedygtige priser

Har du et gammelt hus, der skal rives ned? Bestil nedrivning af huse hos os til en konkurrencedygtig pris, så kommer vi og udfører opgaven så hurtigt som muligt. Der er ingen opgave, der er for stor eller lille. Om det er nedrivning af en væg eller flere bygninger, så kan vi klare det hele.

Kontakt os for nærmere aftale eller få en pris på telefon 40 82 53 80 eller skriv til os på mail@upe.dk. Vi ser frem til at høre om dit projekt.​

​Få et gratis tilbud

Udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud på din entreprenør- eller kloakopgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenør Ulrik Poulsen ApS

Tårupvej 52, 8963 Auning

CVR: 31770440

Kontakt

Telefon: 40 82 53 80

E-mail: mail@upe.dk 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.